nybyggareibensbyn.blogg.se

En blogg om vägen till vårt drömhus. Vi Bygger ett MammutHus

Lycka är att ha vatten

Publicerad 2016-11-14 19:57:06 i Vatten/Avlopp,

Äntligen har vi bra vatten, analysen var färdig redan för ett par veckor sedan men eftersom Dennis inte har varit hemma och jag inte vågat koppla in det innan alla ledningar var isolerade så fick det vänta nån vecka till!

Känslan att kunna ta en dusch, dricka vattnet från kranen, städa, slippa våtsavetter och bära hem vatten på dunk. Den känslan är obeskrivlig!
Min stackars rygg är nog mer än glad för detta!

I sommar när vi hade vattnet inkopplat så att vi kunde gå på toaletten så fick jag skrubba dagligen för att toaletten och handfatet var helt bruna av vattnet!
Och lukten ska vi inte ens tala om.


Så trotts många misslyckade försök så blev slutresultatet bättre än vi någonsin hade kunnat drömma om!

Kommentarer

Postat av: Nya huset

Publicerad 2016-11-15 08:01:23

Grattis, vad underbart! Förstår lättnaden!!!!
Försök kom ihåg den känslan nu men även i framtiden. För rent vatten är tyvärr något vi i Sverige tar som självklart...men det är inte självklart.

Vi har ju precis kopplat in avloppet så att vi kan använda vattentoaletter, och det känns nästan förbjudet efter 40 år utan vattentoalett :)

Svar: Tack :) Ja det är det verkligen, alla tar för givet att det ska komma runt vatten från Kran. En fördel med eget vatten och avlopp är ju också att man faktiskt vet hur hela processen fungerar. Vilket jag inte jade någon aning om innan vi planerade att köpa vår tomt.
nybyggareibensbyn.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela