nybyggareibensbyn.blogg.se

En blogg om vägen till vårt drömhus. Vi Bygger ett MammutHus

Lappli Hus / Artic Bygg

Publicerad 2017-05-31 20:47:47 i Val av Hustillverkare,

För något år sedan fick vi en fråga på bloggen ang Lappli hus, personen fick svar av oss med konaktuppgifter samt synen på företagen Artic Bygg som vi hade fått en dålig (felaktig) bild av. 
Framför allt hade vi fått en dålig bild av Lappli Hus då vi fått information om att Lappli Hus ej hade färdigställt alla sina projekt och blivit avrådda när vi själva tittade på dessa hus.
 
Vi har nu fått information från företagen att dessa uppgifter inte är korrekta och att både Lappli Hus samt Artic Bygg inte har haft något projekt som ej blivit färdigställt. 
 
Alltså, enligt vår nya information så är de gamla uppgifterna som fanns i en kommentar felaktiga och vi ber om ursäkt till företagen Artic Bygg och Lappli Hus för vad den kommenaren kan ha fört med sig.
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-06-24 16:49:44

Fast dem verkar ändå vara väldigt oseriösa, inte lappli men arctic bygg iaf. Vi bad om en offert och fick påminna flera gånger för att få den. När vi väl fick den så var det på helt fel hus och inte med rätt arbete ens. Så infon från början om att dem var oseriösa verkar då stämma!

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-06-24 17:06:09

Tror nog till och med att det var jag som fick det svaret av er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela